Annuleren
Wij hanteren de annuleringsvoorwaardes van Airbnb. Studio Tweeëntwintig is beschreven op de website http://www.studiotweeentwintig.com. Deze website is met de grootste zorg samengesteld maar er kunnen verschillen zijn tussen de website en de actuele situatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

Legitimatie ten behoeve van ons nachtregister
Bij aankomst is legitimatie verplicht ten behoeve van ons nachtregister in geval van brand en de toeristenbelasting. Identificatie middels paspoort, identiteitsbewijs en/of rijbewijs. We zijn verplicht dit formulier in te vullen bij aankomst en gaat om: Naam, Woonplaats, datum aankomst en datum vertrek. Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet met uw gegevens om.

Aansprakelijkheid
In geen geval draagt Studio Tweeëntwintig enige verantwoordelijkheid voor de huurder in geval van persoonlijk letsel, verlies van of schade aan diens eigendom, hoe dan ook veroorzaakt. Ook in geval van diefstal van eigendom en/of geld draagt Studio Tweeëntwintig in geen geval enige verantwoordelijkheid.

Schade/vernielingen of ontbreken van inventaris of diefstal
Tijdens uw verblijf in de studio bent u als huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde accommodatie, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Alle gebreken, vernielingen of schades zul je direct aan ons moeten melden. Bij vernielingen of diefstal schakelen we altijd de politie in en zullen wij aangifte doen van het voorval. Bij schade/vernieling van roerende en onroerende zaken zijn wij genoodzaakt de kosten voor herstel/vervanging in rekening te brengen. Mocht u tijdens uw verblijf uw sleutels verliezen van onze studio of deze niet kunnen overhandigen bij vertrek dan zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen die gepaard gaan met het vervangen van de sloten. Aangezien we werken met een sleutelplan en de urgentie van het vervangen van sloten dien je rekening te houden met hoge kosten. Bij het niet betalen of niet meewerken om tot een oplossing te komen schakelen wij altijd een 3e partij in en de kosten die hiermee gepaard gaan zullen op jou worden verhaald.

WIJ HOPEN OP JE BEGRIP VOOR HET OPSTELLEN VAN DEZE BOEKINGSVOORWAARDEN.

Het klinkt allemaal alles behalve gastvrij of wat wij willen uitstralen. In beginsel zijn wij mensen die graag samen tot een goede oplossing komen, en wij gaan altijd uit van het goede in de mens. Wij gaan er van uit dat je met onze spullen om zal gaan, zoals je thuis met je eigen spullen omgaat.

Dus laten wij er samen voor zorgen dat we deze bovenstaande voorwaardes niet nodig hebben en voel je vooral welkom.

Rik & Hella

(Terug naar boven)

%d bloggers liken dit: